Yönetim
Yönetim Kurulu

Yapay Zeka Yaz Okulu Başladı...

Yedi farklı üniversiteden çok sayıda kişinin katılım gösterdiği Yapay Zekâ Yaz Okulu başladı. Etkinliklere katılmak için aşağıda detaylı bilgiler verilmiştir.

Oturumlar ile ilgili bilgilendirme
1. Eğitimlerimiz Google Meet üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu sebeple gmail tabanlı bir eposta adresine ihtiyaç duyacaksınız. Eğer epostanız yoksa aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bir eposta adresi alabilirsiniz.

Her oturumda Youtube'dan eş zamanlı canlı yayın gerçekleştirilecektir. Canlı yayınlar Youtube kanalımıza tanımlanmıştır.

Program Bilgilendirme
Program son haline aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Excel program listelerinde hem Meet hem de Youtube canlı yayın bağlantıları bulunmaktadır. Meet oturum kontenjanları 100 olması sebebiyle, kontenjan dolması durumunda youtube canlı yayını ile izlenmelere devam edilmesi planlanmaktadır.

Program Türkçe ve Meet Bağlantıları:

Program İngilizce ve Meet Bağlantıları:

Youtube Canlı Yayın Listesi (Sağda sohbet penceresi var. Canlı Yayın Listesi sohbet penceresi altındadır (Sağ alt).):

Sertifika talebi olan katılımcıların aşağıdaki formu doldurması beklenmektedir.
Sertifika Talep Formu: https://forms.gle/JRevvomjt8JZAJwp8